inbraakbeveiliging

INBRAAKBEVEILIGING

BEVEILIG UW WONING OF BEDRIJF VOOR HET TE LAAT IS

De criminaliteit stijgt nog steeds en richt zich op woningen en firma’s die niet of slecht beveiligd zijn. Een degelijke inbraakbeveiliging werkt preventief en effectief!

Vele mensen plaatsen een beveiligingsinstallatie als ze het slachtoffer geworden zijn van een inbraak of overval.  Wees een stap voor, zo kan u veel onheil voorkomen.Door onze jarenlange ervaring kunnen we samen met u een plan opstellen, waarbij we de zwakke punten van uw gebouw kunnen vaststellen.
Hierdoor creëren we een beveiligingsinstallatie op maat.

Met onze inbraakdetectie systemen kunnen wij van een eenvoudige “basis-configuratie” gaan tot een “volledig geïntegreerd beveiligingssysteem”.

Een alarmcentrale, detectoren, LCD klavieren en sirenes vormen de basis van een lokaal inbraakdetectie systeem. Doormelding naar een erkende meldkamer of rechtstreekse meldingen op uw gsm zijn beide mogelijk.

Ook branddetectoren kunnen op dit systeem aangesloten worden. Zo krijgt u een “beveiligingsinstallatie” met persoonlijke veiligheid. Want nog steeds zijn er vele slachtoffers van woningbranden die niet verwittigd werden van het gevaar. Een op maat gemaakte configuratie van uw beveiligingsinstallatie kan deze situaties voorkomen.

Denk niet alleen aan uw materiële schade, maar ook aan de lichamelijke en mentale schade die een inbraak/overval of brand kan veroorzaken.

Neem contact op voor een gratis offerte

ERK. Ministerie . 20-1682-08 | Erkenning INCERT : A-0167

jv-security

Waregemstraat 315
8540 - Deerlijk

056 / 19.20.21

info@jv-security.be

JV Security